VIDEO EXCLUSIV! Vizita nepotului Regelui Mihai! Unde a mers Nicolae de România

VIDEO EXCLUSIV! Vizita nepotului Regelui Mihai! Unde a mers Nicolae de România

Pentru prima dată călător în zona Colți, Nicolae al României și-a început vizita la Muzeul Chihlimbarului, unde a descoperit obiectele unicat expuse într-un mod orginal, unic în țară. Principele Nicolae a fost condus în toate încăperile muzeului, rămânând impresionat de istoria din spatele tuturor exponatelor, care îmbină trecutul îndepărtat cu modernul. Nepotul Regelui Mihai a fost încântat și de vitrina smart, obiect unic în muzeele din România. Pentru promovarea Muzeului Chihlimbarului de la Colți, vizita nepotului Regelui Mihai dă greutate obiectivului turistic unic în România.

După ce a vizitat timp de o oră Muzeul Chihlimbarului de la Colți, Principele Nicolae a devenit drumeț în zonele pitorești ale Buzăului și în locurile speciale de la Colți și Bozioru, avându-l ca ghid pe directorul Muzeului Județean. Primul popas a fost la Biserica Aluniș, unde sunt și așezări rupestre. De la Biserica Aluniș, periplul a continuat pe drumul spre schiturile rupestre de la Bozioru, unde nepotul Regelui Mihai a rămas imediat fascinat de tabloul magnific oferit de natură. După un urcuș de câteva minute, Principele Nicolae a ajuns la Chilia lui Dionisie. Ultimul popas în zonă a fost la schitul Fundu’ Peșterii, grotă unicată în Europa de Sud-Est.

Pe toată perioada drumeției sale a fost însoțit de o echipă a CAMPUS TV, căreia i-a acordat și un interviu în exclusivitate. În Jurnalul CAMPUS TV de mâine, îl veți cunoaște pe omul din spatele Principelui Nicolae, așa cum a reieșit din momentele unice trăite pe plaiuri buzoiene. De asemenea, joi, începând cu ora 16:00, în cadrul unei ediții speciale, veți putea urmări interviul acordat în exclusivitate pentru CAMPUS TV de nepotul Regelui Mihai.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și