Publicat la: 19.04.2019. 18:10 / 680 views

VICTORIE VITALĂ, LA CLUJ. HC BUZĂU A OBŢINUT PRIMELE PUNCTE, ÎN PLAY-OUT

Victorie importantă, în cursa pentru evitarea retrogrădarii. HC Buzău a dispus în deplasare, de Universitatea Cluj, cu 31-16, un scor care nu mai are nevoie de niciun comentariu. Reprezentanţii grupării buzoiene spun că golaverajul i-ar putea ajuta, în cazul în care două echipe vor fi la egalitate de puncte, la finele play-out-ului.

handbal hc buzau - stiinta bacauHC Buzău nu avea voie să facă pasul greşit la Cluj, în contextul în care pierduse primul meci al play-outului. Băieţii antrenaţi de Eliodor Voica au abordat partida „nemţeşte”, dovadă că la finele meciului tabela de scor arăta un neverosimil 31-16 pentru buzoieni. Asta după ce meciul era ca şi cîştigat de la pauză, când lupii conduceau cu 16 la 7! Diferenţa mare de scor este benefică pentru buzoieni, în contextul în care golaverajul ar putea fi decisiv, dacă două echipe vor fi la egalitate de puncte, la finele play-out-ului.

Pentru HC urmează încă un meci de şase puncte, acasă, cu CSM Bacău. Moldovenii sunt revelaţia finalului de sezon, deşi intraseră în play-out de pe penultima poziţie. Bacăul a dat peste cap toate pronosticurile reuşind două victorii, în deplasare la Suceava, şi acasă, cu mult mai valoroasa CSM Făgăraş.

Partida dintre HC Buzău şi CSM  Bacău este programată miercuri,  de la 19, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!