Publicat la: 09.10.2019. 17:55 / 507 views

VICTORIE URIAŞĂ, ÎMPOTRIVA LIDERULUI. HANDBALISTELE GLORIEI, PE LOCUL III

Handbalistele de la Gloria Buzău au produs surpriza campionatului! În faţa propriilor suporteri, fetele antrenate de Ovidiu Mihăilă au învins liderul Ligii Florilor, Corona Braşov. Trei puncte esenţiale, care le menţin pe jucătoarele Gloriei în prima parte a clasamentului.

galerie handbal handbal 1

Atmosferă incendiară, aseară, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi.  În faţa unui public numeros, handbalistele de la Gloria au făcut spectacol împotriva liderelor de la Corona Braşov. Echipa oaspete a venit la Buzău, după o serie de 6 victorii, din tot atâtea posibile, dar au întânit adversare mult mai motivate. De altfel, elevele lui Ovidiu Mihăilă au condus pe toată perioada partidei.

La pauză a fost 15 la 12 pentru sportivele noastre. După revenirea de la vestiare, Gloria  continuat jocul bun şi a menţinut un scor relativ liniştitor, până la finalul meciului.

23 -19, iar echipa buzoiană a urcat pe locul III în Liga Florilor.  

Tehnicianul oaspetelor a acceptat cu greu înfrângerea suferită la Buzău.

După partida de la Buzău, Corona Braşov a pierdut locul I, preluat de rivala de la Râmnicu Vâlcea.

În schimb, antrenorul Ovidiu Mihăilă le-a felicitat pe elevele sale pentru ambiţia de a învinge liderul clasamentului.

Alina Ilie a fost şi la acest meci golghetera echipei, cu nouă reuşite. Din păcate, interul dreapta s-a accidentat la mână şi are o perioadă de refacere estimată la 20 de zile.

Următoarea partidă a Gloriei va fi cu echipa de pe locul 4, Minaur Baia Mare, tot acasă, pe 20 octombrie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!