Publicat la: 12.12.2016. 18:54 / 1.067 views

VICTORIE PENTRU PSD. SOCIAL-DEMOCRAŢII, VALIDAŢI DE 65% DINTRE BUZOIENI

Partidul Social Democrat este câştigătorul alegerilor parlamentare din acest an. Mai marii formaţiunii politice au văzut primele rezultate împreună, la sediul judeţean al PSD, şi au declarat că rezultatul excelent aduce o răspundere şi mai mare pentru echipa ce va lucra la Palatul Parlamentului.

psd-sediu-2Bucurie reţinută, aseară, în sediul PSD. Valul emoţiilor nu i-a cuprins pe mai-marii partidului, dovadă că, în aşteptarea primelor rezultate, social democraţii au vizionat meciul de handbal dintre România şi Ungaria.

Televizoarele au fost setate pe canalele de ştiri doar cu un minut înainte de exit-poll-uri iar primele estimări, care dădeau PSD-ului 45%, un scor istoric, nu i-au luat prin surprindere pe social-democraţi.

Preşedintele formaţiunii buzoiene a ţinut să mulţumească pentru încrederea acordată şi a declarat că promisiunile făcute în campania electorală vor fi îndeplinite.

Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat că buzoienii au votat pentru stabilitate şi că votul masiv pentru PSD aduce după sine şi o mare responsabilitate.

Şi primarul Constantin Toma a fost de părere că rezultatele excelente obţinute de PSD aduc o mare responsabilitate pentru formaţiunea politică. Edilul şef al oraşului a declarat că are mare încredere în echipa buzoiană care va reprezenta interesele concetăţenilor la Palatul Parlamentului

După numărarea voturilor, organizaţia buzoiană se situează pe un loc fruntaş la nivel national, cu un procent de peste 65%. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!