VICTORIE PENTRU HANDBALISTELE DIN BUZĂU. SCM GLORIA – CSU NEPTUN CONSTANŢA, 28-25

VICTORIE PENTRU HANDBALISTELE DIN BUZĂU. SCM GLORIA – CSU NEPTUN CONSTANŢA, 28-25

Debutul noii ediţii a sezonului de handbal feminin a coincis cu o victorie pentru elevele lui Romeo Ilie. Buzoiencele s-au impus în faţa unei adversare în cursa promovării, Neptun Constanţa, cu 28-25, după ce, la un moment dat, conduceau şi cu nouă goluri diferenţă.

handbal 3Meci excelent, ieri, prestat de handbalistele din Buzău. Elevele lui Romeo Ilie s-au impus clar, în faţa advesarelor de la Neptun Constanţa, o echipă cu un buget mult mai generos decât cel al Gloriei.

Buzoiencele au dominat clar, pe tot parcursul meciului, astfel că, la un moment dat, tabela arăta o diferenţă neverosimilă de 9 goluri, în favoarea gazdelor.

Îmbucurător pentru echipa tehnică este şi faptul că noile achiziţii s-au intergrat rapid, astfel că nu s-a observat lipsa de omogenitate la meciul cu Neptun Constanţa.  Principalele marcatoare pentru Gloria au fost Alina Branişte, cu 11 goluri şi Anca Lipan, cu 8.

Etapa viitoare, programată sâmbătă, Gloria va întâlni încă o echipă puternică a seriei, Activ Plopeni, în deplasare. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și