Publicat la: 19.03.2018. 19:44 / 933 views

VICTORIE LA SCOR, PENTRU GLORIA. 7-0, CU O FOSTĂ CAMPIOANĂ A JUDEŢULUI

Gloria a reuşit cel de-al doilea succes al returului, după ce s-a impus sâmbătă în faţa celor de la Petrolul Berca. Elevii lui Vasile Tudose s-au dezlănţuit în a doua repriză, interval de timp în care au reuşit să marcheze de şase ori. Graţie victoriei, buzoienii menţin distanta de trei puncte în faţa celor de la Team Sageata.

gloriaNimic nu anunţa forcingul Gloriei, după prima repriză cu Petrolul Berca. Buzoienii au intrat la cabine cu un avantaj minim, după golul înscris de Mihăescu, în minutul 28. SCM s-a dezlănţuit, însă, în repriza secundă, reuşind să înscrie de şase ori şi pe fondul căderii fizice a celor din Berca. De altfel, replica fostei campioane a judeţului a fost una palidă, caracteristică formei modeste prin care trece Petrolul Berca în acest sezon. Pentru Gloria au punctat Cîmpeanu, Poteraşu, Puşcă, Mihăescu, Codreanu şi Ceauşel.

În urma victoriei, Gloria se menţine pe primul loc al ligii a patra, la trei puncte distanţă de Team Săgeata. Voinţa Lanurile a coborât pe cea de-a treia treaptă a podiumului, după eşecul mai puţin scontat, cu AS Balta Albă.

Etapa viitoare, Gloria se deplasează la Verneşti, pentru meciul cu CS Viitorul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!