Publicat la: 31.01.2020. 19:03 / 1.273 views

VICTORIE ÎNAINTE DE CANTONAMENTUL DIN TURCIA. GLORIA S-A IMPUS CU 1 LA 0, ÎN DETRIMENTUL UNIRII SLOBOZIA

După eşecul cu Turris Oltul Turnu Măgure, SCM Gloria Buzău a reuşit să obţină o victorie în cel de-al doilea amical desfăşurat în această perioadă de pregătire. Echipa antrenată de Ilie Stan a întâlnit, ieri, pe teren propriu, un adversar de ligă inferioară, Unirea Slobozia, pe care l-a învins la limită, cu 1-0.

amical 1 amical 3

Partida amicală desfăşurată pe stadionul Gloria, din Buzău, a fost câştigată de formaţia antrenată de Ilie Stan printr-un gol marcat în minutul 64 de atacantul împrumutat de la FC Botoşani, Marian Chica-Roşă. Chipirliu a avut o acţiune în dreapta, a centrat în centrul careului, acolo de unde Chica-Roşă a înscris.

Acesta a fost ultimul test în care Ilie Stan s-a putut edifica asupra jucătorilor pe care îi are în lot şi îi va păstra pentru cantonamentul din Antalya, acolo unde vor pleca duminică.

In  cantonamentul din Turcia, Gloria va disputa patru amicale. Şirul meciurilor de verificare debutează pe 5 Februarie, cu Vitosha din Bulgaria. Elevii lui Iliesta se vor mai duela cu  Olimp Khimik (Rusia) , Fremad Amager (Danemarca) şi FC Samgurali (Georgia). (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!