Publicat la: 15.04.2019. 18:32 / 539 views

VICTORIE, ÎN CEASUL AL UNSPREZECELEA. GLORIA A ÎNVINS, IERI, PE MINAUR BAIA MARE

Handbalistele de la Gloria au reuşit, ieri, o victorie extrem de importantă în cursa pentru evitarea retrogradării. Sprijinite de un public numeros, elevele lui Romeo Ilie au reuşit să treacă peste pasa neagră din ultimul timp şi au învins pe Minaur Baia Mare, cu 28 la 24.

handbaliste 4Se vede luminiţa de la capătul tunelului, pentru handbalistele de la Gloria. Elevele lui Romeo Ilie au reuşit să treacă peste pasa neagră din ultimul timp, perioadă cu patru înfrângeri consecutive, s-au mobilizat exemplar şi au învins aseară pe Minaur Baia Mare. Susţinute de un public neaşteptat de numeros, având în vedere forma modestă prin care treceau, fetele au controlat partida de la primul până la ultimul fluier. Practic, oaspetele au pus probleme numai în prima repriză, reuşind, la un moment dat, să egaleze la 9.

Buzoiencele mai au de disputat  patru partide, din care trebuie să câştige două, pentru a evita matematic barajul. Elevele lui Romeo Ilie vor mai întâlni Zalăul, CSM Galaţi, Dunărea Brăila dar şi CSM Bucureşti

La finele partidei, fetele de la Gloria au primit ovaţii în picioare, de la cei peste 1500 de spectatori prezenţi în Sala Sporturilor. De altfel, a recunoscut şi tehnicianul buzoian, aportul publicului la victorie a fost unul decisiv.

Graţie victoriei de ieri, Gloria acumulează 23 de puncte şi ocupă locul 9 în Liga Florilor, la egalitate cu CSM Slatina. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!