VICTORIE DECISIVĂ! SCM SE IMPUNE LA CONSTANŢA, ÎN MECIUL SEZONULUI

VICTORIE DECISIVĂ! SCM SE IMPUNE LA CONSTANŢA, ÎN MECIUL SEZONULUI

Cea mai importantă victorie pentru SCM Buzău a fost consemnata sâmbătă, la Constanţa, într-un meci crucial pentru promovarea în Liga Naţională. Handbalistele buzoiene s-au impus cu 28 la 20, în uralele celor 100 de fani care au făcut deplasarea la malul mării. Practic, odată cu cele trei puncte obţinute, SCM  Gloria este cu un pas în Liga Florilor.

handbal siteÎnsoţite de peste 100 de fani, elevele lui Romeo Ilie şi-au onorat, sâmbătă, statutul de favorite, reuşind o victorie en-fanfare, în faţa celor de la Neptun Constanţa, principalele candidate la locul întâi în serie, loc ce asigură promovarea în Liga Naţională. Prima repriză a fost una echilibrată, în ciuda faptului că lotul buzoian a primit, în iarnă, întăriri consistente. Ba chiar cu o zi înainte de meci, SCM o înregimentase pe Ionela Goran, handbalistă titrată şi cu experienţă. Cu toate astea, constănţencele s-au ţinut scai pe tabela de marcaj, astfel că diferenţa la pauză era de doar trei goluri în favoarea noastră, 12 la 9.

În al doilea mitan, buzoiencele au reuşit să se desprindă, culmea, după ce au trecut cu bine de un moment cheie.

Gazdele au reuşit, la un moment dat, să egaleze la 14, dar experienţa trioului de veterane Lipan – Horjea – Goran a fost decisivă.

În cele din urmă, SCM Gloria a reuşit o victorie muncită, 28 la 20, luând astfel o opţiune serioasă pentru promovarea în Liga Naţională. Elevele lui Romeo Ilie mai au două hopuri de trecut, respectiv partidele cu Ştiinţa Bucureşti de acasă şi CSM 2 Bucureşti, din deplasare.

Graţie parcursului excelent din acest sezon şi a unei promovări timpurii, staff-ul de la SCM se poate gândi, încă de pe acum, la o strategie pentru sezonul viitor. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și