Publicat la: 31.10.2016. 20:33 / 3.286 views

VICTIMELE COLECTIV, COMEMORATE LA BUZĂU. SLUJBĂ DE POMENIRE ȘI LUMÂNĂRI APRINSE ÎN MEMORIA TINERILOR

Peste o sută de tineri au venit, aseară, să aprindă o lumânare, în memoria victimelor din clubul Colectiv. Mobilizați de anunțul unui preot paroh, buzoienii s-au rugat pentru liniștea sufletelor celor pieriți în incendiu dar și pentru însănătoșirea cat mai grabnică a victimelor care au scăpat cu viață.

colectiv-3  colectiv-1

Peste o sută de buzoieni, în marea lor majoritate tineri, au mers, aseară, la Biserica Sf. Dumitru, pentru a aprinde o lumânare în memoria celor care au pierit în incendiul de la Colectiv. La intrarea în lăcașul de cult, tinerii au scris din lumânări „Colectiv” și „64” numărul celor care au trecut în neființă în urma tragediei de anul trecut.

În timpul slujbei de pomenire, oficiată de cinci preoți, cei prezenți în biserică s-au rugat pentru sufletele celor dispăruți în incendiu dar și pentru sănătatea supraviețuitorilor. N-au fost uitate nici rudele celor morți, pentru care au fost, de asemenea, rostite rugăciuni de alinare.

Slujbe de pomenire a celor 64 de tineri decedați în incendiul de la Colectiv au fost oficiate, ieri, în toată țara.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!