Publicat la: 10.08.2020. 18:05 / 337 views

”VICII ASCUNSE” ÎN PASAJ. CONSTRUCȚIA VA FI SUPUSĂ UNEI NOI EXPERTIZE

Locuitorii din cartierele de dincolo de calea ferată, dar și cei care lucrează în Zona Industrială se întreabă de ce au fost oprite lucrările de reabilitare a pasajului subteran de la Gară.

pasaj gara 1De aproape o lună, muncitorii de la Urbis au sistat lucrul la tencuieli și au fost detașați la alte obiective.

Printre viciile ascunse ieșite la iveală pe șantier se numără și infiltarea apei prin pereți și prin tavan, ceea ce a dus la efectuarea unei noi expertize.

Odată aprobat de consilierii locali municipali, noul studiu de fezabilitate va arăta cu exactitate ce sumă de bani va mai fi necesară pentru finalizarea proiectului și va trebui angajată o firmă de specialitate care să rezolve infiltrațiile din pasaj.

Proprietarul de drept al pasajului pietonal subteran de la Gară, cel de la care Municipalitatea a preluat obiectivul pe o perioadă determinată pentru a-l putea reabilita, și-a exprimat tot sprijinul pentru finalizarea lucrărilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!