Publicat la: 15.03.2019. 19:19 / 1.249 views

VICELE NEDER, ATAC LA ADRESA PRIMARULUI. OVIDIU ANGHEL, COOPTAT ÎN ORGANIZAŢIA ALDE BUZĂU

Criza între PSD şi ALDE se adânceşte la Buzău. Liberalii democraţi l-au cooptat în echipă pe principalul contracandidat al lui Constantin Toma la alegerile din 2016, Ovidiu Anghel. În plus, în premieră, viceprimarul Andrei Neder a lansat o critică la adresa edilului-şef, pe fondul anunţării de scumpiri la tarifele Companiei de Apă.

alde 1ALDE se plasează din ce în ce mai mult în opoziţie la Buzău. Pentru lupta împotriva administraţiei PSD, l-a adus în partid pe Ovidiu Anghel, fost candidat PNL la fotoliul de primar.

Mai mult, viceprimarul ALDE, Andrei Neder, s-a declarat dezamăgit după ce noua conducere a Companiei de Apă a anunţat, în premieră la Campus TV, că tarifele se vor scumpi, nu că vor fi diminuate, aşa cum a promis primarul Constantin Toma.

Vicele Neder a precizat că se va opune în Consiliul Local Municipal majorării tarifelor la apă şi canalizare, chiar dacă atitudinea sa ar putea fi taxată cu înlocuirea din funcţia executivă din Palatul Comunal.  

Atacurile au fost întărite şi de liderii liberal-democraţilor buzoieni.

La Buzău, alianţa PSD – ALDE a devenit nefuncţională, mai ales din momentul preluării organizaţiei liberale de către parlamentarii Adrian Mocanu şi Dorin Bădulescu. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!