Publicat la: 31.05.2018. 18:29 / 3.635 views

“VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ”… DESENATĂ PE ASFALT. ACŢIUNE ORGANIZATĂ DE UN LANŢ FARMACEUITIC

Aproape trei sute de copii de la Școala Pietroasele au fost provocați la un concurs de desene pe asfalt cu o tematică importantă: un stil de viață sănătos. Acțiunea a fost organizată de managerii unui lanț farmaceuitic din Buzău, în cadrul unui proiect devenit tradiție de ani buni.

pietroasele 2Preșcolari și elevi din Pietroasele au petrecut în aer liber, astăzi, pe una dintre străzile din sat, unde au participat la un concurs de desene pe asfalt, desfășurat cu ocazia Zilei Copilului. Asistați de profesori, precum și de organizatori, copiii au creionat legume, fructe și mesaje cu îndemne pentru un stil de viață sănătos.

A fost o acțiune de tradiție a familiei coordonatoare a lanțului de farmacii. În ultimii ani, copiii țintă au fost cei din mediul rural.

La finalul activității de azi, toți copiii au primit cadouri din partea organizatorilor.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!