Publicat la: 28.02.2019. 18:21 / 1.087 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE, PE 1 MARTIE!

Vineri apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 1 martie„Primul deces din cauza gripei, la Buzău”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce probleme medicale avea buzoianca răpusă de virusul gripal.

Un nou focar de gripă a fost confirmat la o grădiniţă din municipiu. Citiţi ce măsuri a impus Direcţia de Sănătate Publică.

Buzoienii sunt informaţi că în Crâng se fac plantări, în Sănătate se pregătesc proteste, iar gunoiul s-a scumpit de la 1 martie. În curând Urbis va avea un ghişeu unic pentru buzoieni, într-o nouă locaţie.

Edilii vor să instaleze camere video în pasajul de la Gară. Aflaţi de ce este nevoie de sponsori pentru lucrare.

În articolul Joaca în aer liber, citiţi despre planurile administraţiei locale de modernizare a locurilor de joacă din oraş.

Recent, ministrul Educaţiei a făcut o vizită în Buzău. Aflaţi ce s-a discutat la întâlnirea cu directorii, dar şi cu responsabilii din Palatul Comunal.

În această ediţie, citiţi despre crima de pe bd. Bălcescu şi ce dezvăluie o înregistrare video despre accidentul mortal de la Focşănei.

Ştirile din sport anunţă planurile Gloriei pentru reformarea fotbalului juvenil. Veşti bune vin dinspre echipa de volei masculin, iar handbalistele au mai bifat o victorie importantă.

Pe ultima pagină aflaţi că Prefectura demarează un control în legătură cu tăierile de arbori din Pădurea Crâng.

Dintre titluri, amintim: „Gaze în tot judeţul”, „Recolte bogate pentru legumicultori”,  „Comasarea, subiect de controverse”, „Încă un succes la Târgul de turism” şi „Francezul Konate plănuieşte să promoveze în A cu Buzăul”.

pagini 1 martie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!