Publicat la: 08.01.2021. 18:02 / 517 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 9 ianuarieLa începutul acestei săptămâni, s-a dat startul, și la Buzău, primei etape de vaccinare. Viața Buzăului vă prezintă cum decurge campania de imunizare a personalului medical. Citiți declarații ale unor cunoscute nume din lumea medicală buzoiană. Aflați de ce este important să ne imunizăm și ce i-a motivat pe medici să fie primii pe lista celor care au dorit să facă vacciul anti-Covid.

Pe de altă parte directorul Spitalului Județean a recunoacut că există și o reticență din partea altor cadre medicale și care ar fi motivele pentru care mai puțin de jumătate din personal s-a înscris în această primă etapă. Amănunte, pe larg, în această ediție a săptămânalului.

Între timp, profesorii fac liste pentru a se vaccina, iar autoritățile locale au început amenajarea spațiilor unde se va vaccina populația. Aflați unde vor fi centrele de vaccinare din municipiu.

Cititorii sunt informați când se va putea circula normal pe frăsinet, de ce a fost redus programul d elucru al polițiștilor locali și cum se pot evita cozile de la taxe și impozite.

Aflați care sunt prioritățile autorităților județene în acest an și de ce plouă în pasajul de pe bulevardul Unirii.

Cel mai longeviv director de școală a ieșit la pensie. Citiți în aceastăe diție un interviu cu profesorul Ion Șerban.

Știrile sportive anunță reduceri bugetare la clubul Gloria. Aflați ce secție este vizată a fi trecută de la anul pe planul doi. Citiți și despre scandalul pariurilor la echipa de fotbal.

Iubitorii handbalului află că primul meci al Gloriei a fost devansat.

Pe ultima pagină, Viața Buzăului publică articolul „Școli goale, încă o lună”.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Anotimpul plombărilor”, „Val de disponibilizări la Urbis”, „Bilete online la Muzeul Județean” și „Lăudați de FRF/LPS, exemplu de bune practici”. Jr. Roxelana Radu semnează reportajul de călătorie „Amintiri cu mesteceni”.

pagini 9 ianuarie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!