Publicat la: 27.11.2020. 17:23 / 676 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 28 nov„Unitate de Primiri Urgențe nouă”, se titrează pe prima pagină. Aflați cum va arăta UPU, la finalul lucrărilor de extindere și modernizare, cât va costa și care este termenul de execuție a unității medicale, acum aflată în stadiul de proiectare.

Un medic de la terapie Intensivă face dezvăluiri despre evoluția Covid și situația de pe secție. Citiți în această ediție un interviu cu dr. Florin Năstase.

Prefectul a făcut recent declarații despre evoluția epidemiei, la câteva săptămâni după instituirea scenariului roșu. Aflați ce spune despre soluția carantinării orașului. În același timp, specialiștii epidemiologi de la DSP avertizează: „Virusul, forme tot mai agresive”.

Tot de pe fronul anti-pandemic, de data aceasta o veste mai bună: în sfârșit, Spitalul CFR va interna pacienți Covid.

Buzoienii sunt informați cine sunt vicepreședinții Consiliului Județean, de ce stadionul de atletism nu are încă o parcare corespunzătoare și de ce la blocurile de la Integral s-a făcut doar o asfaltare parțială.

În pagina rezervată sportului, aflați ce handbaliste de la Gloria au fost convocate la Națională.

Pe ultima pagină, Viața Buzăului publică articolul „Tragedie într-o familie din Buzău”. Un adolescenta vrut să facă selfie, dar a sfârșit tragic.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Au picat serverele de la Taxe și Impozite”, „Dezinfectant și măști pentru școli… închise” și „Gloria a remizat cu Petrolul”.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!