Publicat la: 23.10.2020. 16:56 / 372 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 24 oct„Angajații DGASPC, fără bani de salarii”, se titrează pe prima pagină. O situație creată de subfinanțarea la nivel național, din cauza sumelor insuficiente alocate de Guvern, va trebui rezolvată pe plan local, din fondurile Consiliului Județean Buzău. Citiți ce declară președintele Neagu despre problemele din centrele aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Buzoienii sunt informați despre o întâlnire la nivel înalt, organizată în municipiu. Aflați de ce s-au reunit la Buzău ambasadori din Uniunea Europeană.

În această ediție, aflați care este sentința finală în cazul crimei de pe Bălcescu și de ce au avut loc percheziții acasă la fostul consilier județean Doru Muzgoci.

Viața Buzăului dezvăluie cum va arăta centrul orașului peste doi ani.

În săptămâna care a trecut, s-au înregistrat noi recorduri de infectări cu noul coronavirus. Citiți ce măsuri s-au luat în cel mai mare focar, de la Ojasca, ce localități trebuie să aplice restricții și unde vor autoritățile să mai interneze pacienții cu Covid.

„Mai rău, nici că se putea!”, se intitulează articolul care anunță viitoarea adversară a handbalistelor în Cupa EHF. Citiți declarațiile antrenorului Mihăilă.

Sportul buzoian este afectat de Covid. Aflați unde s-au înregistrat noi cazuri.

Este cert: Gloria nu are drept de promovare în Liga I. Citiți un recent interviu pe această temă cu antrenorul Ilie Stan.

Pe ultima pagină aflați ce nume se regăsesc pe listele social-democraților pentru Parlament.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Număr record de doze de vaccin, la Buzău”, „Căldură în calorifere”, „Proiect destinat tinerilor” și „Fără târgul apicol”.

pagini 24 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!