Publicat la: 16.10.2020. 16:07 / 431 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 17 oct„Școala nr. 11 rămâne închisă”, se titrează pe prima pagină. Și nu din cauza Covid-ului. Aflați ce probleme trebuie rezolvate, pentru a se relua activitatea în clase și când se estimează deschiderea școlii. Nu este singura unitate de învățământ care ar putea intra în online, din cauza frigului. Citiți în ce situație se află Liceul Agricol.

Viața Buzăului publică lista restricțiilor intrate în vigoare după ce rata infectărilor din municipiu a depășit pragul de 1,5 la mia de locuitori. Și în județ se înăspresc regulile.

Tot mai multe cazuri de Covid se înregistrează în unități școlare. Clase, școli și grădinițe intra pe rând în scenariul roșu. Citiți și un interviu pe această temă cu inspectorul școlar general, prof. Ionel Meiroșu.

În această ediție, aflați de la un medic specialist „Cum reacționează diabetul și obezitatea la infecția cu Covid” și ce trebuie să facă acești pacienți în caz de îmbolnăvire cu temutul coronavirus.

Încă de pe acum, autoritățile anunță că luna decembrie va fi altfel decât ne obișnuisem, adică mult mai săracă în manifestări artistice și tradiții.

În pagina rezervată sportului, citiți informații din handbal și futsal.

Pe ultima pagină este publicat articolul „Ședință plină de emoție la Consiliul Județean”, ultima din acest mandat.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Pesta porcină africană se extinde”, „Președinte nou la PNL Buzău”, „Ziua Satului Românesc, la Casa Vergu Mănăilă” și „Transportatorii de persoane, la control”.

pagini 17 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!