Publicat la: 09.10.2020. 17:30 / 447 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 10 oct„Școlile se închid pe bandă rulantă”, se titrează pe prima pagină. Evoluția COVID în școlile din municipiu este din ce în ce mai îngrijorătoare. Aflați ce școli și clase au intrat în scenariul roșu și ce spun epidemiologii despre transmiterea virusului în comunitățile școlare.

În articolul „Vernești, comună cu restricții”, aflați ce se întâmplă în singura comună din județ unde rata de infectare a depășit 1,5 la mia de locuitori.

În această ediție, aflați când se va deschide podul de la Metalurgica și ce lucrări se fac pe Aleea Castanilor. La cazier se iau măsuri anti-covid. Aflați noul program de lucru cu publicul.

Viața Buzăului publică un reportaj despre minori căzuți în patima păcănelilor

Iubitorii artelor sunt invitați la Bienala Internațională Ion Andreescu. Sub semnul incertitudinii stă însă noua stagiune teatrală. Între timp, duminică este programat primul spectacol, după o lungă perioadă de pauză.

Proiectul „Școala din parc” se extinde. Aflați ce amenajări se fac la Tineretului și care sunt planurile pentru anul viitor.

Buzoienii află și cum se va intra la stadionul de atletism. Ediții vin cu precizări legate de obținerea legitimațiilor.

La știrile sportive citiți despre evoluțiile handbaliștilor la turneul de la Sf. Gheorghe și pe cine va întâlni Luceafărul, la debutul competiției interne de futsal..

Pe ultima pagină este publicat articolul „Artă pentru Pediatrie” și vedeți rezultatele unui frumos proiect de voluntariat, pentru copii internați în Spitalul Județean..

Dintre titlurile ediției, amintim: „Donatori cu epoleți”, „Ajutoare pentru secetă”, „Ziua Satului Românesc” și „Borna 20 pentru Bogdan Dinu”.

pagini 10 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!