Publicat la: 31.07.2020. 17:30 / 783 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 1 august„Pacientă cu Covid, scandal la DSP”, se titrează pe prima pagină. Citiți despre un grav incident petrecut pe fondul crizei locurilor de internare, dar oficialii din sănătate vorbesc și despre amenințări primite în ultimele zile. Amănunte despre evoluția cazurilor din județ citiți în în articolele: „Spitale pline, pacienți izolați acasă” și „Val de confirmări, la Buzău”. O veste bună, la închiderea ediției: Spitalul CFR va interna pacienți cu Covid.

Buzoienii trebuie să știe ca masca a devenit obligatorie în spații închise. Unde anume, citiți tot pe prima pagină.

În această ediție, aflați când ar urma să fie gata noul sediu al administrației locale, ce se va face în locul garajelor demolate de lângă zidul Episcopiei și de ce, vara aceasta, ștrandul Tineretului oferă doar băi de soare.

Viața Buzăului anunță noutăți în transportul județean.  Aflați că se reînființează o cursă spre Pogoanele și o cursă specială pentru locuitorii din Fințești și Năeni, spre Mizil.

Medicii trag un semnal de alarmă. S-au înmulțit cazurile de enterocolită. Citiți sfaturile specialiștilor de la Pediatrie.

S-a deschis Casa Vergu Mănăila. Faceți alături de reporter un tur al unei valoroase colecții etnografice!

Un artist buzoian expune la Camera Deputaților. Amănunte în articolul „Retrospectiva 60, la București”.

Știrile sportive anunță reîntoarcerea în lot a handbalistei Lavrinikj, după două teste Covid negative. Și fotbaliștii au nevoie de teste, pentru a putea pleca în cantonament. Aflați și în cât timp a parcurs pe bicicletă 1000 de kilometri buzoianul Cristi Mănăilă.

Pe ultima pagină citiți că un nou parc apare în Buzău.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Titularizare în condiții speciale. Absenți și retrași”, „Captură impresionantă de droguri” „O Dacie din Buzău, vedetă în Capitală” și „Aparatură medicală nouă la cabinetul de oftalmolofgie al spitalului”.

pagini 1 august

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!