Publicat la: 24.07.2020. 17:14 / 573 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 25 iulie„Trotuarele de pe Republicii, un pericol!”, se titrează pe prima pagină. Reporterii au surprins imagini edificatoare ale capcanelor ce îl pândesc pe trecătorul neavizat.

Buzoienii sunt avertizați că urmează „Debranșări obligatorii”. Aflați de ce noua societate de termoficare nu va mai livra căldură și apă caldă în tot orașul.

Taxarea progresivă în parcări atentează la buzunarele buzoienilor. Aflați ce tarife au fost aprobate în Consiliul Local și cum a ajuns Buzăul să fie comparat cu Parisul.

Cititorii află și la ce vor fi folosite 10 milioane de euro, bani împrumutați de șefii din Palatul Comunal.

Este criză de locuri în spitale pentru bolnavii de Covid. Citiți ce probleme sunt în spitalul de la Râmnic și ce declară șeful UPU, care a anticipat valul de îmbolnăviri. În acest context, autoritățile locale fac un apel către populație: „Masca pe figură!”

Muzeul Județean oferă celor interesați „măști tradiționale de pandemie”. Aflați cum puteți să vă protejați și să fiți la modă, în același timp!

Iubitorii de frumos sunt invitați la Galeriile de Artă, care găzduiesc o nouă expoziție de pictură.

Știrile sportive anunță un adversar surpriză pentru CSM RM. Sărat, la barajul de promovare.

Pe ultima pagină citiți despre proiectele Consiliului Județean în domeniul sănătății.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Au exploatat sexual 18 tinere”, „Se mută Trans Bus” „18 copii au fost abandonați de la începutul anului” și „Buzdugan, impresionat de peisajele Buzăului”.

pagini 25 iulie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!