Publicat la: 03.07.2020. 17:45 / 549 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 4 iulie„Ironia Covid-19, la DSP Buzău”, se titrează pe prima pagină. Directoarea și șefa epidemiologilor au fost internate, iar trei angajați au fost trimiși în izolare la domiciliu. Citiți ce a declarat directoarea Ungureanu, de pe patul de spital.

Punct final în evaluarea națională. Absolvenții de gimnaziu se află deja în febra înscrierii la liceu, în timp ce șefii educației buzoiene încep analiza rezultatelor. Aflați ce spun statisticile și ce declară șeful ISJ Buzău despre primul examen în pandemie.

Aflați și ce premiere a adus aflarea rezultatelor la examenul de bacalaureat.

Citiți cum se circulă pe una dintre marile străzi ale orașului, în articolul „Trotuar ca un poligon de off-road”

Viața Buzăului vă informează despre discuțiile aprinse din miniparlamentul local, pe marginea unor fântâni ce se vor construi în parcuri și a schimbului de terenuri de la Sfinții Îngeri, pentru o stație de autobuz.

Incendiul de la Frasinu s-a lăsat cu amendă pentru GreenWeee. Aflați ce impută firmei de reciclare comisarii Gărzii de Mediu

Coronavirusul continuă să provoace valuri de internări în spitalele buzoiene. Directorul medical al unității a vorbit despre starea pacienților.

La rubrica SIMPLE NOTE, citi reportajul ”Prințul broscoi, maneaua și Sfânta Vineri”

Știrile din fotbal anunță un nou transfer la Dinamo și o veste bună pentru iubitorii de rugby.

Pe ultima pagină este publicat articolul „Se reabilitează drumul Cislău – Buda Crăciunești” Aflați ce planuri sunt pentru unul dintre ultimele drumuri rămase neasfaltate, care traversează o zonă pitorească a județului.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Pasajul de la Catedrala Sf. Sava a devenit funcțional”, „Autobuzele Trans Bus circulă și la Tisău”, „Gloria vrea să-și despăgubească fanii”.

pagini 4 iulie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!