Publicat la: 26.06.2020. 16:40 / 622 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

 viata 27 iunie„Lansare cu mâna pe Biblie”, se titrează pe prima pagină. Aflați ce a declarat candidatul PMP la Primăria Buzău.

Absolvenții de liceu sunt în așteptarea anunțării rezultatelor la bacalaureat. Aflați cum a decurs examenul maturității, în pandemie. Absolvenții de gimnaziu și-au aflat notele, unii le-au și contestat. Citiți ce rezultate s-au înregistrat la nivelul județului.

Buzoienii sunt informați când se va deschide pasajul subteran de pe Unirii și ce lucrări se fac în rondul de la Gară.

Asfaltările din centrul orașului nu sunt pe placul tuturor. Aflați ce îi nemulțumește pe riverani.

Primii pensionari buzoieni au plecat la tratament, prin Casa de Pensii. Viața Buzăului publică ce restricții sunt la tratamente și ce proceduri sunt interzise.

Coronavirusul continuă să provoace valuri de internări în spitalele buzoiene. S-au înregistrat și decese. Citiți în această ediție despre noile focare declarate de DSP, vizita ministrului Sănătății la Râmnic, precum și declarația publică a unui doctor vindecat recent de acest virus. Buzoienii care se prezintă la Policlinica 23 August trebuie să știe că au fost impuse reguli noi. Cum se feresc buzoienii de Covid, aflați din articolul „Cu mască, fără mască”

În această ediție, citiți un reportaj despre „Secretele zmeurei de Maxenu”.

Știrile din fotbal anunță cum se va desemna campioana județului și cu cine va juca barajul de promovare în liga a III-a, Cristi Ceaușel revine la Gloria, iar Metalul a reluat pregătirile.

Încă se caută un portar pentru echipa de handbal feminin. Aflați și unde vor pleca fetele în cantonament.

Dintre titlurile ediției, amintim: „9% dintre angajații buzoieni, în șomaj tehnic”, „Au pus WC-ul pe trotuar!”, „Incendiu de proporții la GreenWeee”.

pagini 27 iunie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!