Publicat la: 20.03.2020. 17:16 / 491 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 21 martie„Acces restricţionat în instituţii”, se titrează pe prima pagină.

Declararea stării de urgenţă în România a produs efecte şi la Buzău. Responsabilii din Palatul Comunal au luat decizii severe în privinţa limitării accesului publicului în spaţiile administraţiei. Pentru că audienţele au fost anulate iar programul cu publicul s-a redus la două ore, contribuabilii au posibilitatea de a-şi rezolva problemele pe cale electronică.

Acelaşi lucru se întâmplă în toate instituţiile publice, care invită cetăţenii să comunice de la distanţă.

În această ediţie, găsiţi intervalele orare în care mai este deschis la Buletine, Taxe şi Impozite locale, alte servicii ale Primăriei, precum şi telefoanele şi adresele de mail ale unor instituţii precum CJAS, DGASPC şi Casa de Pensii, unde deschiderea dosarului de pensionare se poate face, zilele acestea, doar prin telefon sau e-mail.

Veşti proaste pentru cei care reuşiseră să prindă un bilet de tratament. Aflaţi ce trebuie să faceţi, dacă vreţi să plecaţi în staţiune într-o perioadă viitoare.

Şi APIA are un mesaj pentru fermieri, în condiţiile în care agenţia a suspendat multe dintre activităţile sale cu publicul

Viaţa Buzăului transmite apelul făcut de Centrul de Transfuzii către buzoieni, în condiţiile în care numărul donatorilor este cel mai mic din istoria centrului care asigură sângele atât de vital cazurilor grave

Buzoienii sunt informați ce măsuri se iau pentru dezinfecţia spaţiilor publice şi a mijloacelor de transport în comun.

„Nu este o faptă rea să pârăşti”, a declarat primarul Bzăului, care îi îndeamnă pe buzoienii să anunţe dacă au vecini care nu vor să intre în izolare sau nu respectă măsurile impuse de autorităţi.

DAS Buzău ajută persoanele izolate sau care nu se pot deplasa. Aflaţi cum se pot face „Livrări la domiciliu”

Sub genericul Simple note, vă invităm să citiţi un nou capitol din „Țara de fagi”.

pagini 21 martie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!