Publicat la: 14.02.2020. 18:40 / 657 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 15 febr„Panică şi revoltă, la Beceni”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce spun autorităţile locale despre transformarea Taberei Arbănaşi în „tampon” pentru coronavirus şi ce declară responsabilii din sănătate. Rămâne însă întrebarea: S-a semnat actul de dedsfiinţare a unei tabere odată renumită la nivel naţional?

Zilele trecute a fost semnat contractul care aduce la Buzău finala naţională Eurovision. Citiţi cât va investi Primăria în acest eveniment şi ce speră să obţină în materie de promovare a oraşului.

Buzoienii sunt informaţi că a fost aprobat bugetul municipiului.

La Spitalul Judeţean a fost reluat programul de screening pentru cancerul de col uterin.

Elevii de clasa a XI-a nu vor mai susţine simularea pentru bacalaureat. Aflaţi care sunt argumentele directorilor de şcoli din Buzău.

În această ediţie, citiţi ce măsuri se iau pe drumul european, în zona noului cartier de la Spătaru, după tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa un copil.

Epidemia de gripă aduce noi reguli în şcoli. Citiţi când se pot suspenda cursurile sau chiar închide o unitate de învăţământ.

Viaţa Buzăului anunţă noi metode de protecţie a trotuarelor proaspăt dalate, transformate în parcări, de către locatari şi nu numai. Citirorii află şi când vor fi terminate lucrările la pasajul de la Gară

Sub genericul Simple note, citiţi continuarea articolului „Acolo unde răsare soarele”.

Un proiect fotbalistic iniţiat de Buzău a fost agreat de FRF. Aflaţi de când ar urma să se înfiinţeze Liga C2.

Pe ultima pagină, citiţi în ce partid a intrat fosta prefectă Carmen Ichim.

Dintre titluri, amintim: „Salarii majorate pentru profesori”, „Operaţii complexe la Spitalul Judeţean”,  „Copaci cu personalitate”, şi ”Se modernizează stadionul de atletism”.

pagini 15 febr

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!