Publicat la: 07.02.2020. 19:28 / 1.018 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 8 febr„Reveniţi din China, izolaţi la domiciliu”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cum sunt monitorizaţi de autorităţile din sănătate buzoienii care se întorc din China, în contextul epidemiei de coronavirus.

Tot din sfera sănătătţii apare un alt semnal de alarmă: vârsta pacienţilor cu boli cardiace a scăzut dramatic. Citiţi ce spun medicii care profesează în cadrul compartimentului de Cardiologie intervenţională a Spitalului Judeţean.

În ultima săptămână, absenteismul şcolar a fost în creştere, din cauza gripei şi a virozelor

Buzoienii sunt informaţi că între Palatul Comunal şi Finanţe se va circula în curând în două sensuri, de ce întârzie retrocedarea Pădurii Crâng şi ce noutăţi sunt despre organizarea Finalei Naţionale Eurovision la Buzău.

Buzăul primeşte 24 milioane de lei pentru a reduce poluarea. Citiţi ce înseamnă sistemul inteligent de trafic ce va fi implemnetat în municipiu.

Primăria acordă ajutoare pentru plata apei. Aflaţi cine le va primi şi de când.

În această ediţie, citiţi cum puteţi face voluntariat, în mijlocul copiilor aflaţi în grija statului

Viaţa Buzăului anunţă începerea studiilor pentru noile reţele de gaze din judeţ şi ce măsuri ia ISJ pentru rezultate bune la Evaluarea naţională

Sub genericul Simple note, citiţi articolul intitulat „Acolo unde răsare soarele”.

Vox advocatus aduce în atenţie subiectul contractelor cu statul.

Din sport, o veste bună: Iuganu nu va ajunge la „cuţit”

Pe ultima pagină, citiţi ce pregătiri se fac şi când s-ar putea inaugura Ansamblul Brâncuşi de la Dumbrava.

Dintre titluri, amintim: „Este aproape certitudine: FCSB va juca play-off-ul în Crâng”, ” Blocajul din Justiţie continuă”,  „Buzăul, reper internaţional: OMS pentru animale, în control”, şi ”Cu ochii pe secretar”.

pagini 8 febr

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!