Publicat la: 07.12.2018. 18:27 / 795 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 8 dec„Noi cetăţeni de onoare ai judeţului”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce legături au cu judeţul nostru Ilie Năstase şi Valeriu Argăseală.

Primăria s-a împrumutat pentru a subvenţiona şi în această iarnă gigacaloria. Citiţi despre ce sumă este vorba şi cu cât se scumpeşte energia termică furnizată de RAM.

„Scoateţi rataţi pe bandă rulantă” – este declaraţia primarului Toma la o dezbatere cu directorii de şcoli şi licee tehnologice. Aflaţi ce le reproşează edilul şef celor care ar trebui să-i pregătească pe tineri pentru piaţa muncii.

Convieţuire cu tensiuni între liceele „Neniţescu” şi „Meserii şi Servicii”. Amănunte în articolul „Împotriva comasării”.

Buzoienii sunt informaţi când vor avea loc concertele Johann Strauss Ensemble şi de ce a fost modificat programul la Înmatriculări şi Permise. De sărbători, este posibil să se circule gratuit cu autobuzul.

În această ediţie, citiţi ce spun responsabilii din Sănătate despre informaţiile îngrijrătoare apărute în spaţiul public, privind existenţa stafilococului auriu la Maternitate.

În săptămâna care se încheie, buzoienii s-au mobilizat în două campanii umanitare. Ajutorul semenilor este în continuare binevenit. Afalţi cum puteţi veni în sprijinul unei fetiţe grav bolnave şi a unei familii care are nevoie de o locuinţă.

În premieră, cititorii află ce decor se pregăteşte pentru Orăşelul Copiilor

Ştirile sportive anunţă ce investiţii se fac la Gloria.

Dintre titluri, amintim: „Persoane cu dizabilităţi, angajate la Buzău” şi „Containerele – locuinţă au fost abandonate”, şi „Două parcuri sunt modernizate”.

pagini 8 dec

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!