Publicat la: 10.01.2020. 18:13 / 649 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 11 ian„Ciolacu, reales lider al PSD Buzău”, se titrează pe prima pagină. Citiţi ce a declarat deputatul buzoian despre candidatura la şefia naţională a partidului.

În săptămâna care se încheie, ofiţeri de la Direcţia Economică a IPJ au efectuat PERCHEZIȚII LA PATRU PRIMĂRII DIN JUDEȚ. A fost parte a unei ample acţiuni la nivel naţional, care vizează achiziţii fictive sau supraevaluate de mobilier stradal. Citiţi ce s-a constatat la Buzău şi ce declară şefii administraţiilor vizate de controale.

Cosmin Dan, omor prin cruzimi. Aflaţi ce pedeapsă poate primi tânărul care este judecat pentru că şi-a incendiat fosta iubită, şi când este aşteptat verdictul.

Buzoienii sunt informaţi unde vor apărea noi locuri de joacă în oraş şi de când vor ajunge la Tisău autobuzele Trans Bus. Aflaţi şi ce se întâmplă cu pachetele cu produse de igienă destinate persoanelor nevoiaşe din Buzău.

Prefectul judeţului şi-a prezentat obiectivele şi colaboratorii din Cabinet. A mai anunţat şică va  începe evaluarea şefilor de deconcentrate.

În această ediţie, aflaţi că a fost semnat cel mai mare contract pe fonduri europene din istoria judeţului: aproape 300 milioane euro, pentru extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canal.

Amatorii de lapte de capră află că-şi pot procura rapid şi comod produse proaspete,  graţie unei mici ferme de lângă oraş, care face livrări la domiciliu.

Viaţa Buzăului prezintă planurile administraţiei locale pentru a rezolva „Criza locuinţelor sociale”

Sub genericul Simple note, citiţi articolul intitulat „Revelion la Bologna, oraşul asfinţitului perpetuu”.

Din sfera sportului, citiţi despre meciurile susţinute handbalistele Gloriei şi ce echipe puternice vor juca amicale cu Metalul. Duminică are loc turneul în memoria celui care a fost Constantin Jipa, sau Gloriuţa, aşa cum îl alinta suflarea fotbalistică. 

Dintre titluri, amintim: „Adăpostul social, aproape plin”, „Toma vrea al doilea mandat la primărie”,  „Consiliul Judeţean a câştigat procesul cu APIA”, „Petardele au făcut victime la Buzău” şi ”Fetiţă de un an şi jumătate, diagnosticată cu gripă”.

pagini 11 ian

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!