Publicat la: 01.11.2019. 18:31 / 828 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 2 novO reţea de braconieri, cu armanent de contrabandă, a fost destructurată de poliţiştii buzoieni, care îşi trec în cont cea mai mare captură din ultimii ani. Aflaţi cum acţionau cei opt membri ai reţelei şi ce arsenal foloseau pentru a face prăpăd în pădurile judeţului. Din cei opt membri ai reţelei, şase sunt membri AJVPS iar unul paznic de vânătoare.

La câteva zile de la punerea în funcţiune a noului sistem de termoficare al RAM, o avarie a lăsat în frig trei şcoli şi Primăria.

Buzoienii sunt informaţi cum vrea Consiliul Judeţean să reînvie Tabăra de la Măgura.

Un tronson din Transilvaniei a intrat în reabiltare. Aflaţi când ar putea fi gata.

Au început lucrările şi pe 203K spre Robeasca şi în curând un alt drum din judeţ intră în reabilitare.

În această ediţie, aflaţi cum va fi modernizată Piaţa Centrală. Lucrările se desfăşoară noaptea.

Municipiul are prima grădiniţă digitalizată din ţară. Aflaţi cum se folosesc educatoarele de platforma Adservio.

Viaţa Buzăului continuă să prezinte audierile în procesul în care un tânăr este acuzat de uciderea fostei iubite, în incendiul de pe Bălcescu.

Rata şomajului la nivelul judeţului contină să scadă. Nu acelaşi lucru se întâmplă cu numărul asistaţilor. Aflaţi de ce foarte mulţi tineri buzoieni cer venitul minim garantat.

De la schimbarea producătorului, cornurile destinate elevilor par a nu mai avea probleme. Autorităţile rămân însă vigilente.

În această ediţie mai citiţi despre doi vietnamezi pasionaţi de bucătăria românească.

La ştirile sportive, microbiştii află de ce Bourceanu a ales să joace la Gloria.

Pe ultima pagină, găsiţi articolul „Noua firmă de asflat, pe repede înainte”. A fost însă o şedinţă de CLM în care Toma şi Florescu şi-au adresat cuvinte grele.

Dintre titluri, amintim: „Compania de Apă s-a mutat în casă nouă”, „Boşcodeală, Stana şi Trandafir, bănuiţi că trag de timp în dosarul Orizont”, „Urs captiv, ore în şir, la Bozioru” şi „Şcoli amendate pentru lipsa autorizaţiei ISU”.

pagini2nov

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!