Publicat la: 29.11.2018. 18:18 / 1.358 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 30 nov„Noi taxe pentru accesul auto în Crâng”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi care sunt tarifele propuse de edili şi când va avea loc şedinţa publică, la care buzoienii sunt invitaţi să-şi spună părerea deste taxele şi impozitele locale.

„Sunt un tip nemulţumit”, declară primarul Buzăului, care face bilanţul asfaltărilor, la final de an.

„Fără garaje de la 1 ianuarie” – este avertismenul autorităţilor pentru cei care au asemenea construcţii pe domeniul public.

Buzoienii sunt informaţi când s-ar putea ieftini apa de la robinete, ce se mai întâmplă cu demersurile pentru construirea unei Bănci de Gene în municipiu şi ce arată un bilanţ oficial privind consumul de droguri la Buzău.

În această ediţie, aflaţi cine sunt noii cetăţeni de onoare ai oraşului. Şi judeţul va avea noi cetăţeni de onoare.

În săptămâna care se încheie, oraşul s-a îmbogăţit cu un nou monument dedicat centenarului, în Parcul Crâng, iar la Muzeul Judeţean este deschisă o expoziţie dedicată eroilor din judeţ căzuţi în Primul Război Mondial.

Ştirile sportive anunţă a doua ediţie a Cupei judeţene de fotbal în sală.  

Pe ultima pagină, citiţi programul complet al evenimentelor ce vor avea loc de sărbători în Piaţa Dacia

Dintre titluri, amintim: „Şedinţă AGA cu uşile închise” şi „Trans Bus se extinde”, şi „Primarul explică motivele comasării”.

pagini 30 nov

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!