Publicat la: 04.10.2019. 17:38 / 768 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 5 oct„Apa şi canalizarea, scumpiri anuale până în 2025” se titrează pe prima pagină. Citiţi cât îi vor costa pe buzoieni modernizările anunţate de Compnaia de Apă. Programul în valoare de aproape 300 milioane euro are deja contestatari. Câţiva membri ai Consiliului Municipal cer anularea proiectelor votate într-o şedinţă – fulger. În miniparlamentul judeţean, alţi consilieri nu au fost de acord cu planul tarifar al Companiei de Apă şi semnalează şi probleme de natură tehnică din proiectul operatorului regional.

Scandalul în jurul cornurilor de Turda continuă. Aflaţi de ce OPC Cluj a închis temporar producţia şi depozitul producătorului. Dezvăluri face şi o fostă şoferiţă pe maşinile de distribuţie. De puţin timp, inspectorii buzoieni au dat primele amezi.

Buzoienii sunt informaţi că Spitalul Judeţean a reziliat contractul cu firma de pază din Vaslui, după ce un buzoian a fost agresat chiar de şeful dispozitivului.

În judeţ, numărul persoanelor decedate în accidente rutiere este în creştere. Citiţi cum a fost ucisă pe trecerea de pietoni o fetiţă din Focşănei. Legea românească şi hibele ei fac însă ca autorii unor astfel de accidente să conducă în continuare.

În această ediţie aflaţi că Blocul operator al spitalului Judeţean se va moderniza, cu sau fără Hidro Salt, firma care cere mai mulţi bani pentru a termina lucrările.

De abia început, programul prin care elevii din Simileasca primesc o masă caldă va lua sfârşit. Citiţi ce reclamă directorul Școlii 14.

A fost o săptămână marcată de evenimente teatrale, de la piese aduse de dincolo de Prut, la comedie pe pâine în Festivalul Comis 7B. Peste puţin timp, Teatrul G. Ciprian invită buzoienii la Săptămâna teatrului Tânăr.

În pagina rezervată sportului, citiţi un interviu cu Ion Dobre, recordmenul de la masa presei.

Dintre titluri, amintim: „Nou semafor cu buton, pe Spiru Haret”, „Schimbare de domiciliu pentru Urbis Serv”şi „Bani pentru 1 Decembrie şi sărbătorile de iarnă”

pagini 5 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!