Publicat la: 06.09.2019. 17:45 / 606 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 7 septembrie„Efectul Caracal, la 112 Buzău” se titrează pe prima pagină. Citiţi ce probleme au apărut pentru cei care trebuie să intervină în cazurile de urgenţă şi cum au fost mobilizate forţe impresionante în urma unor apeluri ce s-au dovedit false. În asemenea cazuri, şi cei care au nevoie reală de ajutor au de suferit.

În această ediţie, citiţi că pesta se extinde cu repeziciune. Aflaţi de ce nu se dă ordinul pentru sacrificarea în masă.

Ministrul Sănătăţii a fost sesizat cu privire la concursul organizat la Spitalul Săpoca, după ce a apărut o listă cu favoriţii la ocuparea posturilor vacante.

Buzoienii sunt informaţi că se pregăteşte un nou tip de transport public, la comandă.

La Monteoru va fi construit un parc balnear.

În prag de nou an şcolar, autorităţile se întrec în măsuri preventive. Sunt luaţi în vizor taximetrişii pirat. Citiţi ce sfaturi au primit copiii din sistemul de protecţie şi ce probleme au şoferii de microbze şcolare.

Viaţa Buzăului preyintă o descoperire arheologică senzaţională. Aflaţi ce a găsit un buzoian, înarmat cu un detector de metale.

Crucea Roşie lansează o provocare celor care vor să-şi ajute semenii. Amănunte în articolul Balul anului, în octombrie.

Palatul Copiilor face înscrieri pentru noul an şcolar.

În pagina rezervată sportului, citi despre ultimele evoluţii ale echipelor locale de fotbal, handbal şi rugbi.

Pe ultima pagină aflaţi cum puteţi achita călătoriile cu cardul, în autobuz, iar pensionarii pot opta pentru oferta de toamnă în staţiunile balneare.

Dintre titluri, amintim: „Aplicaţii smart pentru Buzău”, „70% dintre candidaţi, picaţi la bacalaureatul de toamnă”, „Iei sub 5 la Capacitate, nu intri la liceu ” şi „Peste 120.000 de buzoieni, pensii mai mari”

pagini 7 sept

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!