Publicat la: 02.08.2019. 17:10 / 557 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 3 august„Taxe locale mai mari”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce şi cu cât se scumpesc impozitele anul viitor.

Şcoala nr. 1 riscă să rămână fără terenul de sport. Citiţi la cât a fost evaluat terenul restituit în urmă cu cinci ani proprietarului de drept şi de ce consilierii opoziţiei nu au aprobat cumpărarea lui de către Primărie.

Două secţii ale clubului Gloria au fost desfiinţate. Aflaţi cum a motivat închiderea secţiei de Box şi a celei de Futsal conducerea clubului finanţat de Municipalitate.

La ora la care se decidea desfiinţarea secţiei, boxeriţele erau în cantonament la Monteoru. Citi acuzaţiile formulate de antrenorul Voicilaş la adresa şefilor de la Gloria.

Consilierii municipali au aprobat preluarea Pădurii Crâng. Citiţi ce paşi mai sunt de urmat până când Primăria va deveni proprietară pe 177 hectare de pădure.

Cititorii află şi ce alianţe s-au format în Consiliul Local şi care sunt aliaţii primarului Toma.

În această ediţie aflaţi că s-au ocupat toate posturile scoase la concurs de Spitalul Judeţean, dar notele multor candidaţi au fost ruşinos de mici.

Nu mai puţin de 30 de străzi şi-au schimbat denumirea. Aflaţi ce trebuie să facă buzoienii care au domiciliul pe acele străzi.

Veşti bune pentru fermieri. Citiţi ce a spus la Buzău ministrul Daea despre Casa de Comerţ Agroalimentar.

Buzoienii sunt informaţi că s-a dat udă verde pentru mutarea grădiniţei 3 în clădirea fostei Şcoli 6, prima unitate de învăţământ desfiinţate în Buzău în ultimii 30 de ani.

Un eveniment caritabil inedit a avut loc la Buzău. Citiţi ce este Cina pe întuneric şi ce destinaţie vor avea fondurile strânse cu această ocazie.

Viaţa Buzăului publică un reportaj realizat la Festivalul Tomatelor.

Ştirile din sport îl prezintă pe noul antrenor al handbalistelor.

Pe ultima pagină aflaţi că Buzăul găzduieşte în august două competiţii internaţionale de rachetomodelism.

Dintre titluri, amintim: „Sandviciuri pentru elevii de la Şcoala 14”, „Consiliul Judeţean trimite copiii în tabără” şi „Rectificare pentru Trans Bus şi Gloria”.

pagini 3 august

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!