Publicat la: 21.06.2019. 17:24 / 709 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 22 iunie„Buzoienii ne-au arătat catonaşul galben”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce a declarat preşedintele PSD Buzău despre politica partidului la nivel naţional.

În articolul „Gicacaloria de cartier”, citiţi cum încearcă edilii să asigure căldura în apartamente, la iarnă.

Buzoienii sunt invitaţi la ştrandul din Parcul Tineretului, unde edilii se mândresc cu modernizările de sezon.

În această ediţie citiţi despre „Asfaltări în aşteptare” şi despre campania anti-ţânţari. Aflaţi de ce preluarea Pădurii Crâng de către Primărie a fost amânată şi cine a câştigat licitaţia de reabilitare a Bibliotecii Judeţene.

Preşedintele Consiliului judeţean Buzău ne-a împărtăşit „Gânduri pentru un nou mandat”.

În prima zi a evaluării naţionale, am stat de vorbă cu Simona, o adolescentă care nu s-a lăsat învinsă de boală şi oferă tuturor „O lecţie de viaţă”.

În pagina rezervată sportului, aflaţi cine a mai rămas la Gloria din vechea gardă care a reuşit promovarea în Liga a II-a.

Dintre titluri, amintim: „Descoperire şocantă în Micro XIV”, „Trimis în judecată pentru omor calificat” şi „Doi buzoieni, la Jocurile Europene de la Minsk”.

pagini 22 iunie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!