Publicat la: 11.04.2019. 17:16 / 604 views

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 13 aprilie„Frig în grădiniţe”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce reclamă părinţii micuţilor şi la ce metode au recurs pentru a mai încălzi sălile. Este urmarea conflictului între RAM şi Ecogen, născut din cauza divergenţelor financiare legate de preţul de producţie al gigacaloriei, iar veştile nu sunt deloc bune pentru buzoieni.

Locatarii branşaţi la sistemul centralizat ar putea rămâne şi fără apă caldă. Aflaţi cum a decurs ultima întâlnire de la Primărie, cu principalii responsabili de furnizarea energiei termice în oraş.

În schimb, Primăria anunţă subvenţii pentru centrale de apartament. Aflaţi cine va putea să le primească

În această ediţie citiţi ce a declarat primarul Toma vizavi de nominalizarea ALDE la funcţia de viceprimar.

Buzoienii sunt informaţi cum pot scăpa de deşeurile voluminoase, gen paturi, saltele sau chiar electrocasnice mari, de ce este criză de legume autohtone şi unde se vor construi o grădiniţă şi o creşă.

În articolul „Treceri periculoase în Mărăcineni”, Viaţa Buzăului a făcut public semnalul de alarmă tras de responsabilii şcolilor din comună. Citiţi cine este responsabil de acel tronson de drum şi ce demersuri fac autorităţile judeţene.

Cititorii află că Muzeul Chihlimbarului se modernizează, cum decurge mutarea Biblitecii în noul sediul de la mall şi ce pregătiri se fac în Parcul Tineretului.

A fost Sărbătoare la Pietroasele, în cinstea unul veteran de război, ajuns la centenar.

Informaţiile din sport prezintă victoriile echipelor buzoiene de fotbal şi futsal şi cum a decurs prima cursă a cicliştilor participanţi la Trofeul Dumitru Dan.

În Sala Sporturilor, peste 1000 de preşcolari au luat lecţii de la foste glorii ale fotbalului. Aflaţi cum va continua acest proiect în cadrul programului şcolar.

Pe ultima pagină, citiţi despre o lucrare de mântuială, pe strada Hangarului..

Dintre titluri, amintim: „Sens unic pe Crizantemelor”, „Se amenajează parcările de la noul sediu al Companiei de Apă”, „Autobuzele, la capacitate maximă pe noile trasee” şi „Iată ce pensionari vor primi mai mulţi bani”.

pagini 13 aprilie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>