Publicat la: 27.02.2015. 20:00 / 3.877 views

VIAŢA BUZĂULUI, DE SÂMBĂTĂ LA CHIOŞCURI

20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL.

viata buzauluiMâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Sebastian Radu a demisionat din funcţia de viceprimar!, se titrează pe prima pagină. Citiţi care sunt motivele declarate dar şi cele ascunse ale gestului său, cine ar putea să-i ia locul şi ce alte acuzaţii s-au adus în ultima şedinţă de la Palatul Comunal. O şedinţă care a consemnat şi o ceartă în public între viceprimari.

Buzoienii află cine sunt candidaţii la şefia Inspectoratului Şcolar, cum îşi pot recupera banii daţi pe medicamente în spital şi cum pot face reclamaţii la Protecţia Consumatorilor, pe internet.

În curând se reiau campionatele judeţene de fotbal, iar şeful AJF promite sancţiuni pentru echipele cu datorii. În această ediţie mai aflaţi că Artele marţiale câştigă teren la Buzău.

Hasdeienii propun cititorilor să cunoască lumea tăcută a buzoienilor cu deficienţe de auz.

Dintre titluri, amintim „Cum se activează cardul de sănătate” şi „Reşedinţe fictive pentru şcoală mai bună”.

În oraş se pregăteşte curăţenia de primăvară iar la un colegiu din oraş se face un experiment inedit. Amănunte pe ultima pagină.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!