Publicat la: 24.03.2017. 18:30 / 1.466 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 25 martie„Terenuri private, rampe de gunoi”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce măsuri anunţă autorităţile.

Buzoienii sunt informaţi că edilii vor să evacueze şi apoi să renoveze casele din centrul vechi şi unde va apărea prima trecere de pietoni înălţată. Aflati cine poate beneficia de asistenţă juridică gratuită  şi cum a fost prelungit programul de la Taxe şi Impozite, până la sfârşitul lunii martie.

S-a consumat un nou episod al războiului declanşat între autorităţi pe tema Companiei de Apă. Citiţi cum a decurs şedinţa şi cu ce mandat se va duce primarul Toma în AGA Companiei de apă de la sfârşitul lunii.

Oraşul se află în plină campanie de curăţenie şi plombare a străzilor.

În articolul „Revoluţionari buzoieni, la judecată”, citiţi ce prejudiciu impută procurorii pentru certificate obţinute fără drept.

În această ediţie, se anunţă gratuitatea la întreţinere pentru copiii cu vârsta de până la trei ani şi prima întâlnire cetăţenească organizată de autorităţile locale.

Dintre titluri, amintim „Amenzi plătite doar cu monede” şi „Cum este viaţa în locuinţa-modul”.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame, articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!