Publicat la: 06.01.2017. 18:47 / 1.633 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata-7-ianuarie„Tentativă de jaf la casieria Companiei de Apă!”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce a fost pus hoţul pe fugă.

Buzăul, paralizat de viscol. Drumuri închise şi localităţi fără curent electric. Citiţi în pagina 2 despre intervenţiile salvatorilor care au scos maşini blocate în nămeţi şi au ajutat ambulanţele să răzbată spre spital.

În această ediţie, sunt prezentate cele mai neobişnuite reclamaţii primite la Protecţia Consumatorului.

Poliţiştii locali sunt cu ochii după parcările ilegale.

Buzoienii se grăbesc să-şi achite impozitele şi să beneficieze de reducerea de 10%.

În articolul „Prime pentru şomerii care se angajează”, aflaţi care sunt condiţiile de acordare a banilor.

În săptămâna care se încheie s-a consemnat o nouă tragedie la Crucea Comisoaiei, iar un copil din Lopătari a fost ucis de cal.

Buzăul are un ministru. Pe ultima pagină, citiţi cine este Adriana Petcu şi de ce a fost acuzată de ANI de conflict de interese.

Dintre titluri, amintim „Şeful de post de la Tisău, verificat de superiori” şi „Peste 100.000 de pensii majorate”.

Viata Buzăului publică o selecţie de epigrame. Mai puteţi citi articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!