Publicat la: 09.11.2016. 18:27 / 1.048 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata-12-nov„Patinoar pe Platoul Dacia”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce au mai plănuit autorităţile pentru sărbători.

Cititorii află că un fost judecător a fost propus spre arestare. Procurorii spun că a luat mită de la un controversat afacerist cu alcool.

Poliţiştii locali concediaţi atacă în instanţă, sperând să anuleze noua organigramă a Primăriei.

Buzoienii află de ce facturile la căldură sunt mai mari decât anul trecut şi despre reuşita unui demers jurnalistic: o groapă lăsată în mijlocul intersecţiei a fost în sfârşit astupată.

În articolul „Chefi români pe podium”, citiţi cu ce bunătăţi a impresionat la Olimpiada Culinară echipa condusă de o buzoiancă.

Sub titlul „Odiseea hasdeiană”, citiţi cum a decurs Balul Bobocilor de la renumitul colegiu.

O femeie a ameninţat că-şi dă foc în biroul primarului. Amănunte în articolul „Atentat la Primărie”.

Săptămâna care se încheie a fost marcată de grave accidente de circulaţie şi o sinucidere.

În pagina rezervată sportului găsiţi informaţii despre recursul în Dosarul Blaturilor.

Pe ultima pagină citiţi că scandalul de la „Protecţia Copilului”  a ajuns în faza penală şi începe judecata lotului celor 6 de la Direcţia Economică.

Dintre titluri, amintim „Premieră de toamnă: a scăzut rata şomajului” şi „Acuzaţii grave la adresa unui localnic din Săhăteni”.

Viaţa Buzăului publică o selecţie de epigrame, articole de medicină naturistă, programele TV şi anunţuri de mică publicitate.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!