Publicat la: 29.01.2016. 20:28 / 3.345 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata buzaului 30 ianuarieDupă consilierul PSD Florin Toader, şi fratele Denis a comis-o. Patronul Nanonet a fost reţinut după ce ar fi lovit intenţionat cu maşina un muncitor de la Electrica.

Mii de buzoieni au primi bani necuvenţi. Citiţi cum a fost ţepuit statul de sume exorbitante de catre asistaţii social.

Buzoienii află că banii pentru investiţii ai municipiului Buzău sunt puţini, dar şi pe ce se vor cheltui; Piaţa Centrală se poate acoperi, dar sunt şi veşti rele pentru precupeţi.

Se caută căpşunari. Doritorii sunt informaţi ce trebuie să facă pentru a pleca la muncă în străinătate.

În această ediţie, citiţi de ce dascălii buzoieni sunt nemulţumiţi de legea salarizării şi câte şcoli au pază şi supraveghere video.

„Nu agresaţi cadrele medicale!” se intitulează articolul care descrie starea de tensiune în care se lucrează la UPU Buzău.

Cititorii sunt informaţi cum trebuie să procedeze dacă şi-au stricat maşina în gropile de pe străzi şi cum este anunţat un cutremur major de senzorii montaţi în Primărie.

Hasdeienii din Clubul 3,14 scriu despre sentimentul unirii şi ne propun un exerciţiu de imaginaţie: Ce ar spune Alecsandri despre România contemporană.

Stan Brebenel semnează editorialul „Ouăle lui Năstase”, sau cum marii corupţi continuă să sfideze societatea.

Dintre titluri, amintim „Bătrână singură, săracă, în frig, a sunat la 112” şi „Plata cu cardul la înmatriculări”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!