Publicat la: 07.09.2018. 16:48 / 505 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 8 sept„Gigacaloria, la preţ întreg”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi de ce este posibil ca în această iarnă locatarii să nu mai beneficieze de subvenţie la căldură. Numărul abonaţilor care aleg să plece de la RAM este în continuă creştere, iar alţii vor trebui să se debranşeze, pentru că au rămas singurii din bloc racordaţi la RAM.

În această ediţie citiţi cum vor începe şcoala mulţi elevi, în unităţi fără autorizaţie de funcţionare.

Pesta porcină se extinde în judeţ. Citiţi ce măsuri s-au luat în focarul de la Puieşti.

O veste bună pentru pensionari. Peste 1000 de bilete de tratament sunt disponibile până la sfârşitul anului.

Spitalul Judeţean a consemnat o nouă operaţie de succes. Buzoienii sunt informaţi că în curând  spitalul va avea un cabinet de urgenţe stomatologice.

În articolul „Pericol în Crâng”, aflaţi ce se întâmplă cu arborii îmbătrâniţi, care pot oricând să cadă pe alei.

Au fost alegeri în organizaţia municipală a PSD. Citiţi cum şi-a susţinut candidatura primarul Toma şi care este atmosfera afişată de social democraţii buzoieni.

Ştirile din sport anunţă primul turneu UEFA organizat la Buzău şi rezultatele obţinute de echipele locale de handbal şi fotbal. O reuşită notabilă au înregistrat fetele, la box.

Pe ultima pagină este prezentat „puitorul” de borduri, ultima achiziţie în materie de utilaje pentru asfaltări.

Dintre titluri, amintim „La vară se va putea circula pe podul de la Vadu Paşii”, „Buzăul, cele mai mari sume pentru investiţii”

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 8 sept

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!