Publicat la: 27.07.2018. 15:46 / 787 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 27 iulie„Pistele de biciclete creează probleme” se titrează pe prima pagină. Buzoienii reclamă că nu mai au loc să se plimbe pe alei.

Este stare de alertă, generată de pesta porcină. Aflaţi cât de aproape au ajuns focarele şi ce măsuri iau autorităţile.

Buzoienii sunt rugaţi să răspundă apelului de a dona sânge.

În această ediţie, aflaţi cum vor edilii să reducă riscul de accidente pe Şoseaua nordului. Se experimentează şi un nou tip de trecere de pietoni, pe Aleea Sporturilor.

Staţiile de autobuz vor fi modernizate iar aleile de acces în Crâng au intrat în proprietatea Primăriei. Aflaţi unde vor şefii din Palatul Comunal să construiască o Piaţă de gros.

Lucrările la Podul Mărăcineni au intrat în linie dreaptă.

Florina Stoian s-a înscris în ALDE. Citiţi ce a declarat fosta şefă a Inspectoratului Şcolar, care a câştigat în instanţă dreptul de a reveni în funcţie.

Ştirile din învăţământ prezintă nemulţumirile de la repartizarea titularilor şi rezultatele obţinute de profesorii buzoieni la Definitivat.

În articolul „Armă unică”, citiţi despre o spadă unicat, descoperită recent în albia Buzăului. Un exponat de Tezaur, cel mai mare bulgăre de rumanit din lume, este prezentat pe ultima pagină.

Ştirile din sport prezintă informaţii din fotbalul judeţean. Aflaţi când este programată Supercupa şi ce atestate trebuie să aibă tehnicienii, pentru a putea antrena în noul sezon competiţional.

Dintre titluri, amintim „Asfalt în Dorobanţi” şi  „Se refac zonele afecatte de inundaţii”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare  şi locurile de muncă vacante.

pagini 27 iulie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!