Publicat la: 11.05.2018. 17:14 / 505 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 12 maiFlori la mormintele ostaşilor, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cum puteţi adopta un erou şi care este programul evenimentelor din 16 – 17 mai, când Buzăul va fi în centrul atenţiei naţionale, prin manifestările legate de resfinţirea celui mai mare cimitir al eroilor din ţară.

Staţiunea Legumicolă întâmpină obstacole neaşteptate, în încercarea de a-şi reintra în drepturi, după ce magistraţii au decis că 33 de hectare i-au fost luate în mod fraudulos.

Bătaie de joc la Podul Mărăcineni. Viaţa Buzăului publică imagini surprinse pe şantier. Şefa de la Casa Albă somează constructorul să grăbească lucrările.

Buzoienii sunt informaţi despre o nouă variantă de a călători gratuit cu autobuzele Trans Bus, cum vrea primăria să facă economii la lumină şi cum arată cea mai nouă piaţă din oraş.

În învăţământ sunt probleme cu plata salariilor. Sunt angajaţi cu contribuţii neplătite iar în unele şcoli se apelează la împrumut de la altele, mai bine finanţate.

Aflaţi că în judeţ se plătesc printre cele mai mici salarii din ţară, examenul auto se dă mai devreme iar locatarii pot lua în administrare spaţiile verzi de pe lângă bloc.

Se fac pregătiri pentru deschiderea ştrandului.

Buzău Fest şi-a stabilit invitaţii. Aflaţi în această ediţie programul complet al festivalului.

A fost Ziua Uşilor Deschise la Biserica Adventistă. Citiţi impresiile invitaţilor.

În pagina rezervată sportului, citiţi ce achiziţii face echipa de handbal şi care sunt semifinalistele Cupei României la fotbal, faza judeţeană.

Dintre titluri, amintim „Buzăul, în pragul epidemiei de rujeolă”,  „Monede romane, descoperite la Pârscov” şi „Scriitorii hasdeieni şi modelul Caragiale”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini viata 12 mai

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>