Publicat la: 08.06.2018. 18:38 / 552 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 9 iunie„O lună de pregătiri” se titrează pe prima pagină. Aflaţi care este stadiul lucrărilor pe  străzile de pământ, la o lună de la începerea pregătirilor, şi de ce nu s-a asfaltat încă nicio stradă.

Tânăr fără ajutor, snopit în bătaie. Agresorul, în libertate. În mijlocul scandalului se află şi o tânără, fosta iubită a bătăuşului.

Muncitorii care au împânzit mai multe zone împădurite au alarmat sătenii. Autorităţile explică ce se întâmplă şi cine face prospecţiuni în judeţ.

Buzoienii sunt informaţi că încep asfaltările pe mai multe drumuri judeţene, iar la Podul Mărăcineni lucrările au ajuns în grafic.

Aflaţi cât a costat motocoasa ce va curăţa lacurile din municipiu şi ce se întâmplă cu spaţiile verzi din Buzău, cam neglijate în ultima vreme.

În această ediţie, citiţi despre vizita academicianului Marius Andruh şi despre satul ardelenesc adus prin pictură pe simezele de la Galerii. În atenţia absolvenţilor de gimnaziu: Liceul Coandă îşi prezintă oferta.

În această ediţie, putei citi un bilanţ al viceprimarului Apostu, la doi ani de la începerea mandatului.

O nouă generaţie a absolvit Colegiul Hasdeu. Intraţi în atmosfera unei zile emoţionante, prin intermediul paginii realizate de Clubul 3,14.  

În pagina rezervată sportului, citiţi despre promovarea HC Buzău în Liga Zimbrilor şi a Luceafărului, în Liga naţională de futsal.

Drăgiaca începe mâine. Programul complet al spectacolelor este publicat pe ultima pagină.

Dintre titluri, amintim „Epidemia continuă, vaccinul întârzie” şi „Gloria joacă barajul în Crâng” .

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare  şi locurile de muncă vacante.

pagini 9 iunie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!