Publicat la: 23.03.2018. 19:00 / 984 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 24 martieÎncepe asfaltarea străzilor de pământ din oraş, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce priorităţi au şefii din Palatul Comunal

Un caz a şocat în această săptămână opinia publică. Un băieţel a fost snopit în bătaie de concubina tatălui. Aflaţi de ce a fost bătut copilul şi cum au reacţionat conducerea şcolii şi autorităţile de la Protecţia Copilului. O violenţa domestică s-a înregistrat şi la Râmnic. O refugiată în centrul pentru victimele abuzurilor a fost înjunghiată de concubin.

În această ediţie citiţi despre nemulţumiri ale buzoienilor în cartiere, ocupări abuzive ale domeniului public şi de când vom putea cumpăra bilete de autobuz de la tonete.

La Consiliul Judeţean s-a semnat declaraţia de susţinere a unirii, iar în Parcul Marghiloman se fac pregătiri pentru aniversarea unirii Basarabiei cu România. Buzoienii sunt invitaţi la Centrul Cultural Marghiloman, să viziteze expoziţii inedite.

Din sfera învăţământului, aflaţi că profesorii care au boicotat simularea capacităţii sunt ameninţati cu sancţiuni disciplinare. A fost şi la evaluarea bacalaureatului o tentativă eşuată de boicot.

Matematica a fost ca un duş rece la simularea evaluării naţionale.

Hasdeienii au vizitat Parlamentul European şi scriu despre O lecţie de istorie la Bruxelles.

În pagina rezervată sportului,aflaţi cine este şef peste secţia de rugby a SCM şi ce probleme au fotbaliştii, în contextul reabilitării suprafeţei de joc de pe Gloria.

Dintre titluri, mai amintim „Flagrant la Fisc” şi „Culturi ameninţate”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!