Publicat la: 12.01.2018. 18:30 / 882 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 13 ianuarie“S-a deschis pasajul de pe Unirii”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi cine a coborât primul în subteran şi când estimează autorităţile că se va putea circula prin pasaj.

Buzoienii sunt informaţi că în curând nu vor mai putea cumpăra bilete din autobuz, când vor fi evacuaţi comercianţii din Bazar şi ce riscă locatarii care folosesc casa scării pe post de depozit.

Edilii iau măsuri pentru descongestionarea traficului.

În articolul “Adio subvenţie la căldură”, citiţi cum va fi resimţită la Buzău condiţia impusă României de UE.

În această ediţie citiţi despre modernizările din Piaţa de lactate, ce străzi se vor asfalta în primăvară şi cum va arăta statuia lui Marghiloman din parcul cu acelaşi nume. Se anunţă şi refacerea Ansamblului Brâncuşi de la Dumbrava.

O veste bună pentru sănătatea buzoienilor. Spitalul Judeţean va avea propriul RMN. Aflaţi când va sosi aparatura la Buzău.

Ştirile din sport anunţă debutul primului campionat de fotbal în sală organizat de AJF.

Dintre titluri, amintim „Buzoieni la Cotroceni. Trei instituţii de învăţământ din Buzău au fost decorate” şi „Sală de sport pentru persoane cu dizabilităţi”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 13 ianuarie

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!