Publicat la: 15.12.2017. 18:54 / 743 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata16dec“Abonamente prelungite pentru pensionari”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi până când va funcţiona în actuala formă sistemul de gratuitate pe liniile Trans Bus şi câte autobuze vor mai fi aduse în municipiu.

Cimitirul Eroilor stă în apă! Aflaţi cum s-a făcut descoperirea şi ce probleme poate cauza ridicarea pânzei freatice în zonă.

Buzoienii sunt informaţi că au sosit toate vaccinurile, podul de la Mărăcineni intră în reabilitare şi unde se vor monta separatoare de sens.

Citiţi ce modernizări vor avea loc la Spitalul judeţean.

Autorităţile sanitare sunt în alertă din cauza scarlatinei.

În această ediţie, citiţi ce s-a întâmplat cu bebeluşul abandonat în curtea spitalului.

Săptămâna care se încheie a fost marcată de accidente grave, pe şoselele judeţului. La Şcoala nr. 1 o maşină a intrat în mulţime, iar la Tisău o punte s-a rupt şi şase femei au căzut în albia unui pârău.

Hasdeienii au fost cu daruri la fraţii de peste Prut. Citiţi reportajul intitulat Deşteaptă-te, române, şi primeşte dorul nostru!

În pagina rezervată sportului, citiţi informaţii din handbal şi fotbal în sală.

Dintre titluri, amintim „Primăriile nu vor mai plăti salariile profesorilor” şi „Asfaltarea municipiului va continua”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini16dec

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!