Publicat la: 13.10.2017. 17:50 / 967 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 14 octombrie“Încă o generaţie de sacrificiu”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce efect a avut la clasa pregătitoare interzicerea auxiliarelor. Ce spun învăţătorii cu experienţă, citiţi într-un amplu reportaj realizat în mai multe şcoli buzoiene.

Ne aşteaptă o iarnă grea, este avertismentul autorităţilor. Cititorii sunt informaţi ce măsuri iau autorităţile şi cum va fi mobilizată populaţia la deszăpeziri.

Porci crescuţi printre cadavre, au descoperit poliţiştii locali. Crescătorul de animale este cunoscut pentru faptul că vinde porci în târgurile din judeţ.

Buzoienii sunt informaţi unde vor fi montate separatoare pe şoseaua de centură  şi ce se întâmplă cu trotuarele străzilor proaspăt asfaltate. Aflaţi ce donaţie a făcut judeţul Buzău Spitalului din Soroca şi cum se va rezolva problema navetiştilor de la Vadu Paşii.

Lipsa taxatoarelor creează probleme în autobuze. Primăria încearcă să găsească o soluţie temporară. Pe ultima pagină aflaţi de când nu vom mai plăti apa de ploaie.

Hasdeienii au scris despre experienţele trăite de Ziua Educaţiei.

În pagina rezervată sportului citiţi că „Vioară” a pierdut procesul la TAS.

Dintre titluri, amintim „O nouă piaţă la Crâng” şi „Cinematograful Dacia intră în renovare”.

Viaţa Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

paginiviata 14 oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!