Publicat la: 06.10.2017. 18:00 / 547 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 7 octombrie

Cititorii sunt informaţi cu ce probleme se va confrunta Buzăul dacă nu va prelua pădurea Crâng, de ce nu mai este posibilă reabilitarea unor clădiri din Parcul Marghiloman şi unde vrea primăria să construiască locuinţe ANL.

În această ediţie, citiţi şi despre conflictul dintre primar şi consilierul local Constantin Florescu.

Profesorii au protestat la Casa Albă, iar prima şedinţă a directorilor de şcoli a adus în atenţia publică şi primele probleme din învăţământul buzoian.

Aflaţi ce nereguli au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorilor la locurile de joacă, fie ele noi sau vechi; la Drăgaică, parcarea este cu plată, iar fiecare control pe rutele judeţene aduce amenzi pentru transportul călătorilor înghesuiţi în autobuze.

Ce oferte găsiţi la a 12-a ediţie a Toamnei Buzoiană, aflaţi dintr-un reportaj realizat la deschiderea târgului, când ministrul Agriculturii a vizitat fiecare stand.

Hasdeienii au făcut „Schimb de poveşti” cu elevii din alte şcoli din judeţ.

Pagina de sport prezintă informaţii din rugby şi fotbal.

Dintre titluri, amintim „Noi audieri la DNA, într-un dosar ce vizează breteaua de la fabrica de bere” şi „Onorariile avocaţilor au explodat”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viataanime7oct

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>