Publicat la: 01.09.2017. 17:29 / 1.136 views

VIAŢA BUZĂULUI APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

Viata 2 septembrie“Dezastru la Bacalaureatul second-hand”, se titrează pe prima pagină. Citiţi câţi absolvenţi buzoieni au promovat în sesiunea de toamnă.

Buzoienii sunt informaţi cât va dura şantierul din centrul oraşului, de când nu vom mai plăti apa meteorică şi de ce s-a amânat eliminarea taxei pe apa de ploaie. Aflaţi ce schimbări se vor face în traficul de pe Drumul european 85, în ce condiţii se poate cere recalcularea pensiei şi de ce s-au oprit lucrările la Domul din cimitirul Eroilor.

Citiţi ce spune consilierul Fănică Bârlă despre autobuzele olandeze care vor intra în circulaţie şi ce reguli noi de comerţ au fost impuse în Piaţa centrală.

În articolul „Speranţă pentru bătrâni”, citiţi ce spune primarul Buzăului despre azilul de la Marghiloman şi ce planuri are pentru un nou aşezământ.

La Galeriile de Artă este deschisă expoziţia de grafică „Remember Gabriel Mihalache”.

În pagina rezervată sportului, aflaţi cum s-a rezolvat criza de la SCM Gloria iar Metalul are meci greu în Liga a III-a.

Pe ultima pagină, citiţi de ce a venit Ministrul Justiţiei la Unguriu.

Dintre titluri, amintim „Terenurile de sport ale şcolilor, la dispoziţia copiilor” şi „Încep lucrările la Podul de la Vadu Paşii”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

prez 1

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!